Be-Active Knee Strap (Neumann Knee Care) – forum – in de apotheek – gevaarlijk – prijs – ingrediënten – amazon – Netherlands

Be-Active Knee Strap (Neumann Knee Care) - forum – in de apotheek – gevaarlijk – prijs – ingrediënten – amazon – Netherlands

Wat als we u vertellen dat dit product vanaf nu rugpijn en ischias kan verlichten? Lijkt dat onmogelijk? Kijk maar eens naar de vele reviews in de forums, over Be-Active Knee Strap (Neumann Knee Care). Deze elastische band, die onder de knie kan worden gedragen, heeft al duizenden mensen over de hele wereld geholpen om door middel van acupressuur een actief leven te leiden.

Be-Active Knee Strap, zoals de naam al aangeeft, is een band die acupressuurkracht gebruikt om actief te blijven. Deze band helpt strategische punten, vooral de knie, te ontlasten, de totale mobiliteit te herstellen en de pijn te verlichten. Dit alles op een natuurlijke manier en ik voel de bijwerkingen.

Voordelen van acupressuur

Acupressuur is een vorm van massage die voornamelijk gebaseerd is op het gebruik van duimen, vingers en handen om druk uit te oefenen op verschillende punten van het lichaam. Specialisten in deze praktijk kunnen gebruik maken van verschillende ritmes, druk. Shiatsu-massage is bijvoorbeeld een acupressuurtherapie.

Door op specifieke punten in het lichaam te drukken, manipuleren de specialisten de stroom van chi (qi) energie in de patiënt. Acupressuurmassage is een natuurlijke, holistische techniek voor het omgaan met blokkades die gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.

Verschillende soorten punten

Wanneer de therapeut acupressuur gebruikt, gebruikt hij twee verschillende punten, lokale punten en zogenaamde triggerpoints. Wat is het verschil tussen deze twee soorten punten? Lokale punten zijn echte punten op het lichaam waar de patiënt pijn of ongemak voelt. Triggerpunten zijn strategische punten op het lichaam waar de patiënt pijn of ongemak voelt. Deze twee soorten punten stellen de arts in staat om op verschillende manieren het probleem van de patiënt op te lossen.

De punten die gebruikt worden bij acupressuurmassage lopen door het hele lichaam. Soms is er op een bepaald punt druk nodig om blokkades op te heffen en te zorgen voor een gezonde, evenwichtige en harmonieuze energiestroom door het hele lichaam.

Therapeuten gebruiken hun kennis van dit netwerk van contactpunten om specifieke aandoeningen en ziekten bij patiënten aan te pakken. Een punt, bijvoorbeeld het Gall Bladder Kanaal, bevindt zich aan de basis van de schedel, waar de nek aan de achterkant samenkomt. Het drukken op dit punt kan u helpen om met veel aandoeningen om te gaan, van een eenvoudige verkoudheid tot hypertensie. Het nierkanaal daarentegen bevindt zich net achter de enkel en wordt gebruikt om problemen van astma tot rugpijn te behandelen.

Er zijn 14 hoofdkanalen. Acupressuur kan worden gebruikt in combinatie met andere massagestijlen of als aanvulling op andere holistische behandelingen, zoals chiropractie.

Voordelen van acupressuur

Naast hulp bij de behandeling van verschillende aandoeningen biedt acupressuur een aantal extra voordelen. Het is een diep ontspannende ervaring en kan, net als andere vormen van massage, nuttig zijn:

  • Verminder stress, spanning en angst;
  • Om je beter te laten slapen;
  • Ontspan je spieren en gewrichten;
  • Het verlicht pijn en ongemak veroorzaakt door stress of letsel;
  • Verminder de spijsverteringsproblemen;
  • Verminder de hoofdpijn;
  • Verlicht de chronische pijn.
  • De therapie stimuleert de bloedsomloop, de lymfevaten en de hormoonhuishouding. Het verhoogt de functionaliteit van het immuunsysteem en het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen.

Wat is Be-Active Knee Strap ?

Wat is Be-Active Knee Strap ?

Be-Active Knee Strap is een elastische band die de kracht van acupressuur gebruikt om rugpijn, ischias en andere pijnen te verlichten.

Dit verband wikkelt zich om het onderste deel van de knie en oefent druk uit op de pees. De belangrijkste functie is om de druk over een groot deel van de knie te verdelen, waardoor veel spieren worden ontlast.

Geplaatst op de knie, kan het helpen de spanning in en uit het gebied waarop het wordt toegepast te verminderen, omdat het de stroom van congestie van alle gewrichten die ermee verbonden zijn, ontsluit.

Be-Active Strap is ontworpen om te helpen bij het verlichten van de pijn bij ziekten zoals Rugkraakbeen Chondromalac en de ziekte van Osgood Schlatter.

Dit alles zonder dat men zijn toevlucht hoeft te nemen tot typische pijnstillers (die in de apotheek worden verkocht), die vaak enorme contra-indicaties of bijwerkingen hebben.

Opmerking: de effecten en resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.

Comfortabel materiaal en praktisch gebruik

Het materiaal van de flexibele Be-Active Knee Strap is uiterst comfortabel en oncomfortabel, zelfs wanneer de “band” enkele uren wordt gedragen. Het antibacteriële materiaal waarvan het gemaakt is, maakt het mogelijk om het product langdurig te dragen, zonder problemen te veroorzaken, zelfs voor de meest gevoelige huid.

Eenmaal gedragen, zelfs onder orthogonale kleding, zal het apparaat onzichtbaar zijn.

Hoe gebruik je Be-Active Knee Strap?

De hoofdband moet gewoon onder de knie worden gedragen, zoals duidelijk te zien is in de instructies op de originele productverpakking. De fabrikant raadt aan de beugel dagelijks zoveel mogelijk uren te dragen.

De Be-Active Knee Strap werkt direct na de installatie en biedt onmiddellijke verlichting en herontdekt het plezier van de vrije beweging.

Het dient herhaald te worden dat dit product door zijn “mechanische” werking met de kracht van acupressuur geen contra-indicaties of ongewenste effecten heeft.

Prijs en waar koop je de originele Be-Active Knee Strap?

Prijs en waar koop je de originele Be-Active Knee Strap?

Be-Active Knee Strap is nu verkrijgbaar voor een uitzonderlijke prijs. Wanneer u bestelt via het formulier op de website van de fabrikant, kunt u daadwerkelijk profiteren van een uitzonderlijke korting.

Bij het bestellen via de officiële website kunt u, naast het garanderen van de originaliteit van het product, ook een kniebalk ontvangen, direct op het adres van uw keuze, met gratis verzending en betaling bij aflevering!

Een unieke kans om van de pijn af te komen, natuurlijk en snel!