FungaFix – forum – in de apotheek – gevaarlijk – prijs – ingrediënten – amazon – Netherlands

FungaFix - forum – in de apotheek – gevaarlijk – prijs – ingrediënten – amazon – Netherlands

Ruwe huid met kleine scheurtjes? Gele of misvormde vingernagels? Vervorming, blaren of wonden aan de handen of voeten? Als u zelfs maar een van deze symptomen heeft, moet u beginnen na te denken over welke behandeling het meest geschikt is, omdat u misschien een schimmelinfectie heeft.

Er zijn honderden producten op de markt die dit onooglijke en gevaarlijke probleem kunnen oplossen, maar een paar weken geleden werd ook een product met een innovatieve toepassing en een volledig natuurlijke samenstelling geïntroduceerd. Het heet FungaFix en in deze lijnen zullen we alle voordelen ervan illustreren. www.funga-fix.com

Tinea pedis: oorzaken en symptomen

Mycosis (ook wel nagelmycose genoemd wanneer deze op de nagels wordt aangebracht) is een schimmelinfectie. Het komt voor wanneer de huid in direct contact komt met bepaalde soorten schimmelbacteriën. Deze schimmels kunnen zich heel gemakkelijk verspreiden, vooral als ze een gunstige omgeving vinden (voornamelijk natte plaatsen). De eerste symptomen van een schimmelinfectie zijn moeilijk te herkennen. In de meeste gevallen merken we ze op wanneer de nagelplaat van de vingers en tenen van kleur verandert in een lichtbruine of geelachtige tint. Een zekere broosheid van de nagels kan ook een teken zijn van een schimmelinfectie. Hetzelfde geldt voor de ruwheid van de huid in het getroffen gebied.

Een onbehandelde infectie kan een aantal zelfs zeer gevaarlijke gevolgen hebben, van vervelende eczemen tot volledig verlies van nagels. Daarom moeten we voor onze voeten zorgen, net zoals we voor ons gezicht moeten zorgen.

Tinea of nagelschimmel, ook wel “atletenvoet” genoemd, tast meestal de huid en de nagels van de voeten en handen aan omdat ze de meest gunstige omstandigheden bieden: schoenen en sokken, in feite creëren ze een warme en vochtige omgeving waarin de schimmel zich gemakkelijker ontwikkelt. Voeg daarbij het feit dat de gebieden tussen de tenen van de voeten worden blootgesteld aan meer transpiratie en het feit dat de voeten meer worden blootgesteld aan ziektekiemen en bacteriën vanwege de gewoonte om op blote voeten te lopen in kleedkamers, sauna’s, stranden of openbare zwembaden.

Deze factoren maken van ieder van ons een potentieel slachtoffer van schimmelinfecties. Daarom is het altijd de moeite waard om producten met een natuurlijke formule te gebruiken om je voeten te verzorgen.

Wat is FungaFix en waarvoor wordt het gebruikt?

FungaFix crème met een sterke, natuurlijke formule om het welzijn en de frisheid van uw voeten te garanderen is verkrijgbaar in een praktische roll-on stick. Het comfortabele en compacte ontwerp en de romige formule maken het gemakkelijk te dragen en aan te brengen in slechts één minuut. Door het gebrek aan chemische ingrediënten is dit product geschikt voor iedereen en kan het ook gebruikt worden om terugvallen te voorkomen. www.funga-fix.com

Krachtige FungaFix prestaties

Krachtige FungaFix prestaties

FungaFix is een oprolbare oplossing met een natuurlijk antischimmelgehalte, die de huid en de nagels die aangetast zijn door de nagelmycose (de voet van de sporter) helpt om hun welzijn terug te krijgen.

De formule bevat veel natuurlijke ingrediënten en is rijk aan verschillende extracten van biologische oorsprong. FungaFix werkt op verschillende fronten dankzij zijn drievoudige werking en, zoals reeds bevestigd door talrijke recensies en positieve commentaren, aanwezig op de forums, indien gebruikt zoals aangegeven door de fabrikant, zal dit product kunnen helpen:

  • Onmiddellijk de symptomen van de infectie tegengaan, zoals jeuk, roodheid, verbranding, enz;
  • Ze dringen diep in de huid en gaan schimmels en bacteriën tegen;
  • Bevorderen van de genezing van beschadigd weefsel;
  • Voorkom het opnieuw verschijnen van schimmels en hun effecten.
  • Dit alles met het exclusieve gebruik van absoluut veilige en natuurlijke ingrediënten, vrij van bijwerkingen en contra-indicaties.

Opmerking: de effecten en resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.

Ingrediënten en samenstelling

De effectieve formule, ontwikkeld op basis van exclusieve natuurlijke ingrediënten, heeft een drievoudige werking die de effecten van schimmels in 360° tegengaat.

STAP 1. Absorptie van actieve bestanddelen – Salicylzuur en undecyleenzuur

Dankzij de innovatieve formule is FungaFix in staat de diepste lagen van de opperhuid te penetreren en de bacteriën die mycosis veroorzaken direct tegen te gaan. Niet-cylenische en salicylzuren bestrijden dit soort bacteriën, hebben een desinfecterende werking en reguleren de talgproductie.

STAP 2: Effecten op pijn en verbranding – Propolis, bijenwas, kamfer, lanoline, menthol en Sint-Janswas extract

Kamfer en menthol kalmeren onmiddellijk de verbranding en jeuk, verzachten en verfrissen de huid. Propolis, lanoline (wolwas), bijenwas en Sint-Janswas hebben een rood en schilferig effect.

STAP 3 Herstel van beschadigd weefsel – Rozemarijnolie, tijmolie, amandelolie en theeboomolie.

Deze natuurlijke actieve bestanddelen vergemakkelijken de celregeneratie en de doorstroming van voedingsstoffen op de aangetaste weefsels. Het complex van deze sterke oliën heeft een helende, kalmerende en desinfecterende werking. Het kan helpen voorkomen dat er weer schimmels opduiken.

Hoe gebruik je FungaFix?

FungaFix is eenvoudig direct aan te brengen op de te behandelen oppervlakken met de roll-on applicator.

De volgende door de fabrikant aanbevolen aanvraagprocedure wordt op de originele FungaFix-verpakking gepresenteerd:

  • Reinig en droog de huid met een zachte handdoek.
  • Breng het product in cirkelvormige bewegingen aan op het getroffen gebied en de aangrenzende gebieden.
  • Laat het product inwerken en spoel het niet af. Deze procedure moet ten minste een maand lang, twee keer per dag, worden herhaald.
  • Het product vervuilt niet, smeert niet en laat geen aangename, frisse geur achter op de geïmpregneerde zones.

FungaFix tegen een gereduceerde prijs? Alleen op de officiële website

FungaFix tegen een gereduceerde prijs? Alleen op de officiële website

Crème met de originele natuurlijke samenstelling van FungaFix kan alleen worden gekocht via de officiële website van de fabrikant.
www.funga-fix.com

FungaFix is niet beschikbaar in apotheken en online winkels zoals Amazon, Ebay etc. De fabrikant heeft besloten het product uitsluitend te distribueren om de verspreiding van namaakproducten en potentieel gevaarlijke producten op de markt, die het succes van het oorspronkelijke product uitbuiten, te voorkomen.

FungaFix natuurlijke antischimmelbehandeling kan op een eenvoudige, veilige en snelle manier worden besteld door het invullen van het formulier op de officiële website, waar u enkele gegevens moet invullen, zodat u telefonisch contact met ons kunt opnemen om het adres te bevestigen waar u het product wilt ontvangen.

Bovendien kunt u door nu te bestellen profiteren van gratis verzending, die wordt uitgevoerd door een snelle koerierdienst en de mogelijkheid om het product bij aflevering te betalen.


Dodaj komentarz